Cara Pilih Saluran Paling Apik kanggo Strategi Dhukungan Pelanggan

Kanthi ana rating bisnis, review online, lan media sosial, upaya dhukungan pelanggan perusahaan sampeyan saiki dadi integral karo reputasi merek lan pengalaman pelanggan kanthi online. Sejatine, ora preduli sepira gedhene upaya pemasaran sampeyan yen dhukungan lan pengalaman sampeyan kurang. Merek kanggo perusahaan kaya reputasi kanggo wong. Sampeyan entuk reputasi kanthi nyoba nindakake perkara sing angel. Jeff Bezos Apa pelanggan lan sampeyan