Strategi lan Tantangan Go to Marketing Marketing ing Era Pasca-Covid

Wacan: 3 menit Wayahe istimewa ing taun iki cedhak, wektu kita kabeh ngarepake santai karo wong sing kita tresnani lan sing paling penting melu blanja plancongan. Sanajan ora kaya preinan biasane, taun iki beda amarga ana gangguane COVID-19. Nalika jagad iki isih ngupayakake ngatasi kahanan sing durung mesthi iki lan bali menyang normal, akeh tradhisi preinan uga bakal weruh pangowahan lan katon beda-beda.