7 Piwulang Kanggo Eceran Ing Jaman E-Niaga

E-Commerce njupuk alih industri ritel sak menit. Luwih angel nggawe toko bata lan mortir tetep luwih angel. Kanggo toko bata lan mortir, dudu babagan nyedhiyakake inventaris lan ngatur akun lan penjualan. Yen sampeyan mbukak toko fisik, sampeyan kudu pindhah menyang level sabanjure. Menehi pembeli alesan sing angel kanggo nglampahi wektu teka ing toko sampeyan. 1. Nyedhiyakake Pengalaman, Ora Mung Produk