5 Faux Pas Media Sosial Anyar

Minangka senior sing mlebu kuliah, aku bakal nate ngelingi akhir minggu orientasi perguruan tinggi kanthi rasa isin, lan aku yakin aku ora dhewekan. Sampeyan bisa uga minangka teori ilmiah sing wis kabukten manawa ewonan 18 taun umure dadi kahanan sosial sing ora adil, naluri manungsa nuli mlebu lan kabeh wong dadi semangat banget babagan kabeh perkara. Sajrone orientasi mahasiswa anyar, sampeyan bisa uga dadi kanca paling apik karo kabeh wong sing sampeyan kenal, lan wong sing sampeyan kenal