Cara Ora Gagal ing Snapchat

Dunia pemasaran rame babagan pengajuan Snapchat kanggo IPO lan ngluncurake Spectacles (umume kabeh Google Glass dudu). Nanging Snapchat sing nyebutake isih akeh para pemasar sing ora ngerti. Kangge, tweens, remaja lan, sampeyan ngira, millenial ngilangi ati cilik. Kayane mung nalika merek entuk platform digital anyar, mula bakal dikenalake karo liyane - utawa paling ora fungsi anyar