KTT Sukses Media Sosial 2011

Segera saka puncak kesuksesan blogging sing sukses banget, Social Media Examiner ngluncurake KTT Sukses Media Sosial! Apa sampeyan nggunakake situs media sosial kaya Facebook lan Twitter, nanging ora entuk asil sing diarep-arep? Apa sampeyan bisa nggunakake pandhuan lan ide anyar? Ya, janjine media sosial pancen kuwat: Kontak langsung karo pelanggan lan prospek sing sadurunge ora bisa digayuh. Iki tegese ekspos sing luwih gedhe, tambah akeh lalu lintas lan luwih akeh peluang bisnis - kabeh