CMO-on-the-Go: Kepiye Para Pekerja Manggung Bisa Nguntungake Departemen Pemasaran Sampeyan

Umure rata-rata CMO luwih saka 4 taun - paling cendhak ing C-suite. Nopo nopo Kanthi tekanan kanggo nggayuh target penghasilan, burnout dadi ora bisa dihindari. Mula kerjaane manggung. Dadi CMO-on-the-Go ngidini Pimpinan Pemasar nyetel jadwal dhewe lan njupuk apa sing dheweke ngerti sing bisa ditindakake, ngasilake asil sing luwih dhuwur lan asil sing luwih apik kanggo dhasar kasebut. Nanging, perusahaan tetep nggawe keputusan strategis sing kritis