Sampeyan (Isih) Entuk Mail: Napa Intelijen Ponggawa tegese Masa Depan Kuat Kanggo Email Marketing

Pancen angel dipercaya manawa email wis ana sajrone 45 taun. Umume para pemasar saiki ora nate urip ing jagad iki tanpa ana email. Nanging sanajan wis dirajut dadi kain saben dinane lan bisnis nganti pirang-pirang wong, suwe-suwe, panganggo email durung suwe saya suwe wiwit pesen kaping pisanan dikirim ing taun 1971. Mesthi, kita saiki bisa ngakses email ing piranti liyane, kapan wae ing endi wae, nanging proses dhasar