Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki. Pramila nggatekake tren paling anyar penting banget kanggo marketing