Ana ngendi Wesley? Sukses SXSW kanthi Anggaran Kecil

Kanthi SXSW sing lagi wae ana ing mburi kita, akeh perusahaan lungguh ing ruang dewan takon dhewe, Napa kita ora entuk daya tarik ing SXSW? Akeh sing malah kepengin weruh, yen akeh dhuwit sing dibuwang mung boros .. Minangka mekah kanggo perusahaan teknologi, iku papan sing cocog kanggo nambah kesadaran merek, nanging kenapa akeh perusahaan gagal ing pertemuan teknologi gedhe iki? Statistik kanggo Peserta Festival Interaktif SXSW 2016 Interaktif: 37,660 (saka