Ngluwihi Layar: Kepiye Blockchain Bakal Mengaruhi Pemasaran Influencer

Nalika Tim Berners-Lee nemokake World Wide Web luwih saka telung dekade kepungkur, dheweke ora bisa ngramal yen Internet bakal dadi fenomena ing endi-endi, kanthi dhasar ngganti cara jagad ing kabeh bidang urip. Sadurunge Internet, bocah kepengin dadi astronot utawa dokter, lan judhul pangaribawa influencer utawa pencipta konten ora ana. Maju nganti saiki lan meh 30 persen bocah sing umur wolung nganti rolas taun