10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis

Apa sampeyan nate ngatasi krisis sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan? Sampeyan ora dhewe-dhewe. Komunikasi krisis bisa uga luar biasa - saka respon telat babagan apa sing bakal sampeyan ucapake kanggo kabeh sebutan sosial sing bakal teka kanggo nemtokake manawa krisis kasebut nyata. Nanging ing tengah-tengah kekacauan kasebut, mesthi ana rencana kanggo nggawe rencana. Kita kerja bareng karo sponsor platform ngawasi sosial

Mbangun utawa Tuku? Ngatasi Masalah Bisnis Kanthi Piranti Lunak sing Tepat

Masalah bisnis utawa target kinerja sing nyebabake sampeyan akhir-akhir iki? Kemungkinan solusi kasebut gumantung saka teknologi. Minangka panjaluk wektu, anggaran lan hubungan bisnis sampeyan tambah akeh, sampeyan mung bisa tetep dadi pesaing sadurunge tanpa kelangan pikiran yaiku kanthi otomatis. Pangowahan tumindak otomatis panjaluk pembeli Sampeyan wis ngerti manawa otomatisasi ora ana gandhengane karo efisiensi: luwih sithik kesalahan, biaya, telat, lan tugas manual. Penting banget, saiki sing diarepake para pelanggan.

TinEye: Panelusuran Gambar Mbalik

Amarga blog lan situs web saya akeh diterbitake saben dina, sing dadi perhatian umum yaiku nyolong gambar sing sampeyan wis tuku utawa digawe kanggo panggunaan pribadi utawa profesional. TinEye, mesin telusuran gambar mbalikke, menehi pangguna kemampuan kanggo nggoleki url tartamtu kanggo gambar, supaya sampeyan bisa ndeleng kaping pirang-pirang gambar kasebut ditemokake ing web lan lokasi sing digunakake. Yen sampeyan tuku gambar saham saka sumber kaya kita

Pandhuan Pemasaran Email Liburan Paling Dhuwur

Wis musim pemasaran preinan, lan sponsor piranti lunak verifikasi email, NeverBounce, wis nggawe pandhuan pemasaran email preinan kanggo kesenengan sampeyan. Data Federasi Eceran Nasional terus nuduhake manawa belanja saiki bakal mundhak, utamane online lan didhukung dening upaya digital. Pemasaran email utamane duwe bagean gedhe, lan pengecer kudu tetep njaga dhaptar sing resik lan seger kanggo nglindhungi reputasi lan pangirim sing bisa dikirim. Sawetara

Apa Formulir Timbal Mati?

Wangsulan cekak? Yo wis Paling ora miturut pangertene tradisional, lan kanthi "tradisional" tegese panjaluk informasi pengunjung sadurunge sampeyan menehi regane, utawa nggunakake konten statis basi minangka insentif. Ayo nggawe cadangan truk kasebut kanggo sawetara latar mburi: Ing karya sing mbantu klien nambah konversi online, kita nemokake penurunan pengunjung web sing signifikan lan konsisten ngisi formulir timbal tradisional. Ana alesan sing apik. Prilaku pembeli wis ganti, umume amarga teknologi, informasi