10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis

Apa sampeyan nate ngatasi krisis sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan? Sampeyan ora dhewe-dhewe. Komunikasi krisis bisa uga luar biasa - saka respon telat babagan apa sing bakal sampeyan ucapake kanggo kabeh sebutan sosial sing bakal teka kanggo nemtokake manawa krisis kasebut nyata. Nanging ing tengah-tengah kekacauan kasebut, mesthi ana rencana kanggo nggawe rencana. Kita kerja bareng karo sponsor platform ngawasi sosial

Mbangun utawa Tuku? Ngatasi Masalah Bisnis Kanthi Piranti Lunak sing Tepat

Masalah bisnis utawa target kinerja sing nyebabake sampeyan akhir-akhir iki? Kemungkinan solusi kasebut gumantung saka teknologi. Minangka panjaluk wektu, anggaran lan hubungan bisnis sampeyan tambah akeh, sampeyan mung bisa tetep dadi pesaing sadurunge tanpa kelangan pikiran yaiku kanthi otomatis. Pangowahan tumindak otomatis panjaluk pembeli Sampeyan wis ngerti manawa otomatisasi ora ana gandhengane karo efisiensi: luwih sithik kesalahan, biaya, telat, lan tugas manual. Penting banget, saiki sing diarepake para pelanggan.

TinEye: Panelusuran Gambar Mbalik

Amarga blog lan situs web saya akeh diterbitake saben dina, sing dadi perhatian umum yaiku nyolong gambar sing sampeyan wis tuku utawa digawe kanggo panggunaan pribadi utawa profesional. TinEye, mesin telusuran gambar mbalikke, menehi pangguna kemampuan kanggo nggoleki url tartamtu kanggo gambar, supaya sampeyan bisa ndeleng kaping pirang-pirang gambar kasebut ditemokake ing web lan lokasi sing digunakake. Yen sampeyan tuku gambar saham saka sumber kaya kita

Pandhuan Pemasaran Email Liburan Paling Dhuwur

Wis musim pemasaran preinan, lan sponsor piranti lunak verifikasi email, NeverBounce, wis nggawe pandhuan pemasaran email preinan kanggo kesenengan sampeyan. Data Federasi Eceran Nasional terus nuduhake manawa belanja saiki bakal mundhak, utamane online lan didhukung dening upaya digital. Pemasaran email utamane duwe bagean gedhe, lan pengecer kudu tetep njaga dhaptar sing resik lan seger kanggo nglindhungi reputasi lan pangirim sing bisa dikirim. Sawetara

Apa Formulir Timbal Mati?

Wangsulan cekak? Yo wis Paling ora miturut pangertene tradisional, lan kanthi "tradisional" tegese panjaluk informasi pengunjung sadurunge sampeyan menehi regane, utawa nggunakake konten statis basi minangka insentif. Ayo nggawe cadangan truk kasebut kanggo sawetara latar mburi: Ing karya sing mbantu klien nambah konversi online, kita nemokake penurunan pengunjung web sing signifikan lan konsisten ngisi formulir timbal tradisional. Ana alesan sing apik. Prilaku pembeli wis ganti, umume amarga teknologi, informasi

Wooing Liyane Pembeli lan Nyuda Sampah Liwat Konten sing Cerdas

Khasiat pemasaran konten wis didokumentasikake kanthi apik, ngasilake 300% luwih akeh kanthi biaya 62% luwih murah tinimbang pemasaran tradisional, lapor DemandMetric. Ora nggumunake para pemasar canggih wis ngowahi dolar menyang konten, kanthi cara amba. Nanging alangane, yaiku potongan sing apik kanggo konten kasebut (65%, nyatane) angel ditemokake, ora dikepengini utawa ora disenengi para target target. Iku masalah gedhe. "Sampeyan bisa duwe konten sing paling apik ing saindenging jagad," bareng

Sapa sing Nduwe Teleprospecting?

Ing wektu iki, sawetara perang antara Sales lan Marketing ngancam konversi, produktivitas lan moral ing akeh organisasi sales - bisa uga duwe dhewe. Ora yakin iki ditrapake kanggo sampeyan? Coba pitakon iki kanggo organisasi sampeyan: Sapa sing duwe bagean saka lelungan dodolan? Apa sing dadi kepemimpinan sing mumpuni? Kepiye kemajuan logis saka pembeli sing dadi timbal? Yen sampeyan ora bisa mangsuli pitakon kasebut kanthi gamblang, kapercayan lan kesepakatan antarane Marketing lan Sales,

Ganti Kegiatan Nelpon Reps Sales Sampeyan Kanthi Obrolan Langsung

Wis puluhan taun, nelpon kadhemen wis dadi sababe umume para salesman, ing kana dheweke mbutuhake wektu pirang-pirang jam nyoba njaluk wong telpon kanthi ora bisa bali maneh. Ora efisien, angel lan asring ora bisa ditebak. Nanging, amarga ana korélasi langsung antara volume penjualan metu lan tingkat penjualan tertutup tim, panggilan dingin minangka piala sing dibutuhake kanggo tim penjualan metu utawa ing dina iki. Mesthi wae, salespe ora mesthi ngandelake jaringan sing wis ana