Apa B2C CRM Paling Apik Kanggo Usaha Kecil Sampeyan?

Hubungan pelanggan wis adoh wiwit didegake. Mentalitas Business2Consumer uga wis ganti dadi mentalitas sing luwih sentris UX tinimbang ngirim produk pungkasan. Milih piranti lunak manajemen hubungan pelanggan sing cocog kanggo bisnis sampeyan angel.