Voucherify: Bukak Promosi Pribadi Kanthi Rencana Gratis Voucherify

Voucherify minangka Piranti Lunak Manajemen Promosi lan Kesetiaan API-pisanan sing mbantu ngluncurake, ngatur, lan nglacak kampanye promosi pribadi kaya kupon diskon, promosi otomatis, kertu hadiah, undian, program kesetiaan, lan program rujukan. Promosi pribadi, kertu hadiah, hadiah, kesetiaan, utawa program rujukan utamane penting ing tahap awal pertumbuhan. Start-up asring berjuang karo akuisisi pelanggan, ing ngendi ngluncurake kupon diskon khusus, promosi cart utawa kertu hadiah bisa dadi penting kanggo narik pelanggan anyar. Luwih saka 79% AS

Cara Nggawe Kampanye kanthi Adeg Cuaca Kanthi Cepet Ora Katrampilan Coding

Sawise adol Jumuah Ireng, kegelisahan blanja Natal, lan adol pasca Natal, kita lagi mangsuli mangsa adol sing paling mboseni - adhem, abu-abu, udan lan salju. Wong-wong padha lungguh ing omah, tinimbang mlaku-mlaku ing mall. Panaliten dening ekonom ing taun 2010, Kyle B. Murray, ngandhakake manawa cahya srengenge bisa nambah konsumsi lan kemungkinan nggunakake. Semono uga, yen mendhung lan adhem, kemungkinan ngentekake mbuwang sithik. Menapa malih, ing

Teknologi Sinau Kritik minangka Manajer CRM: Mangkene Sawetara Sumber

Napa sampeyan kudu sinau katrampilan teknologi minangka CRM Manager? Biyen, dadi Manajer Hubungan Pelanggan sing apik, sampeyan kudu psikologi lan sawetara katrampilan pemasaran. Dina iki, CRM luwih akeh dadi game tech tinimbang sing asline. Biyen, manajer CRM luwih fokus babagan cara nggawe salinan email, wong sing luwih kreatif. Saiki, spesialis CRM sing apik yaiku insinyur utawa spesialis data sing duwe ilmu dhasar