SkAdNetwork? Kothak wedhi privasi? Aku ngadeg karo MD5s

Pengumuman Apple Juni 2020 manawa IDFA bakal dadi fitur sing cocog kanggo konsumen nalika rilis iOS 14 September, rugine karpet ditarik saka industri iklan 80 milyar, nggawe para pemasar dadi kesusu kanggo nemokake sing paling apik sabanjure. Saiki wis kliwat rong wulan, lan awake isih garu. Kanthi penundaan sing dibutuhake banget nganti taun 2021, kita minangka industri kudu nggunakake wektu iki kanthi efektif kanggo golek standar emas anyar