Ed McQuiston

Ed McQuiston punika EVP lan pangareping pejabat komersial saka Hyland, panyedhiya layanan manajemen konten. Dheweke wis kerja ing perusahaan luwih saka 11 taun lan tanggung jawab kanggo ndhukung lan njaga inisiatif global Hyland minangka panyedhiya manajemen konten perusahaan sing unggul.