Maulik Patel

Maulik Patel yaiku Pendiri & Direktur www.clickmatix.com.au. Semangat kanggo mbantu wong ing kabeh aspek pemasaran online bisa mlaku ing jangkoan industri ahli sing diwenehake. Dheweke ahli ing pemasaran Web, Optimisasi Mesin Telusuran, Media Sosial, Pemasaran Afiliasi, Pemasaran B2B, Iklan Online Google, Yahoo lan MSN.
  • Content MarketingStrategi Outreach Backlinking

    Cara Simpen Kampanye Bangunan Link Konten sing Dipimpin Perjuangan

    Algoritma Google ganti kanthi wektu lan amarga iki perusahaan dileksanakake kanggo mikir maneh babagan strategi SEO. Salah sawijining tumindak penting kanggo nambah peringkat yaiku kampanye bangunan link sing dipimpin konten. Sampeyan bisa uga wis ngadhepi kahanan ing ngendi tim SEO sampeyan kerja keras kanggo ngirim email jangkauan menyang penerbit. Banjur, panulis sampeyan kanthi khusus nggawe konten. Nanging, sawise sawetara minggu…