Olga Bondareva

Sajrone sinau, Olga dadi peserta program Microsoft Student Partners lan dadi penginjil teknologi Microsoft. Sawise rampung sinau, dheweke wiwit kerja ing Microsoft minangka Spesialis Pemasaran Digital lan cepet maju menyang posisi Lead Pemasaran Media Sosial ing Eropa Tengah lan Timur. Ing Microsoft, dheweke tanggung jawab kanggo kehadiran media sosial perusahaan ing Eropa Tengah lan Timur, proyek digital, Penjualan Sosial, lan program Advokasi Karyawan. Sawise ninggalake Microsoft, dheweke dadi Co-Founder lan CEO ing ModumUp.