Tambahake Lokasi Situs menyang Peta Situs kanthi File KML

peta dalan

Sampeyan bisa uga ora ngerti babagan iki, nanging Google sejatine bakal ngindeks lokasi geografis situs sampeyan uga karo kaca liyane. Iki bisa rampung kanthi menehi a File KML karo koordinat sampeyan ing format XML - format sing gampang diwaca nganggo antarmuka pemrograman.

Aja nganti iki meden-medeni sampeyan! Cukup gampang kanggo nggawe file KML lan ditambahake menyang situs sampeyan. Nyatane, aku duwe situs web sing bakal nggawe file KML supaya sampeyan bisa ndownload, Ndandani Alamat. Aku nambah fitur kanggo didownload dina iki!

Mbangun File KML kanthi cara gampang:

Ketik alamat sampeyan ing Ndandani Alamat lan ngirim. Yen lokasi ing peta ora akurat, sampeyan bisa nyeret marker menyang lokasi sing pas (cukup apik, ya?). Saiki sampeyan bakal bisa ndeleng link "Download" ing judhul bagean KML. Yen sampeyan ngeklik iki, sampeyan bisa ndownload file kanggo ngunggah menyang situs sampeyan mengko.

Download File KML saka Ndandani Alamat

Aku uga bakal nyunting file (cukup nganggo editor teks) lan nambah jeneng blog sampeyan ing antarane label deskripsi. Tuladha:

Jeneng situsku> / deskripsi>

Tambahake KML menyang Peta Situs sampeyan:

Yen sampeyan mbukak WordPress, sampeyan kudu mbukak Plugin Generator Peta Situs XML by Arne Brachhold - sampeyan ora bakal nemokake plugin sing luwih apik utawa luwih penting ing endi wae! Salah sawijining fitur gedhe saka plugin iki yaiku sampeyan bisa nambah file KML menyang plugin kasebut. Cukup ketik URL lengkap peta situs ing bagean Kaca Tambahan:
Tambahake KML menyang Peta Situs

Yen sampeyan ora duwe WordPress, sampeyan bakal nemokake instruksi ing Google babagan cara nambah referensi KML menyang peta situs.

Iku kabeh! Mbangun file KML, upload file menyang situs sampeyan, lan tambahake menyang Peta Situs sampeyan.

5 Komentar

  1. 1

    OK, dadi kaya aku duwe situs sing digawe kanggo Dekompresi Spinal lan alamatku ana ing Chula Vista. Iku bakal angel banget kanggo kula kanggo rangking kanggo San Diego amarga alamatku nuduhake yen aku ora ana. Yen aku ngowahi file KML karo http://www.addressfix.com/ lan pindhah menyang San Diego, banjur hypothetically ngandika aku kudu kurang alangan peringkat kanggo "dekompresi balung mburi san diego?

    • 2

      Hai Francisco,

      Hypothetically, ya. Aku durung maca babagan geografi sing wis wiwit nimbang asil, nanging Google terus nyetel algoritma kanggo nemokake asil sing digoleki wong liya saka apa sing ditemokake wong liya. Testing tansah cara kanggo mangerteni!

      Doug

  2. 3

    Hey geng matur nuwun kanggo info manis iki ing KML. Aku mung mikir babagan dina iki kanggo klien lan mbutuhake pranala lan informasi umum sing sampeyan lebokake ing kene. Aku ora ngerti ngendi iku bakal mimpin ing saran kanggo klien, nanging aku sampeyan mesthi mbantu kula miwiti.

    Sugeng (lan Matur nuwun!)
    Roger

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.