Lima Langkah Sampeyan Bisa Njupuk Dina iki kanggo Ngunggahake Penjualan Amazon

Musim blanja anyar mesthi ora khas. Sajrone pandhemen bersejarah, para pembeli ninggalake toko bata-lan-mortir, kanthi lalu lintas sikil Black Friday mudhun luwih saka 50% saben taun. Ing kontras, dodolan online mundhak, utamane kanggo Amazon. Ing taun 2020, raksasa online kasebut nglaporake manawa para penjual mandiri ing platform kasebut wis mindhah barang dagangan $ 4.8 yuta ing Black Friday lan Cyber ​​Monday - munggah 60% ing taun sadurunge. Sanajan urip bali normal ing Amerika Serikat