Statistik Panelusuran Organik kanggo 2018: Sejarah SEO, Industri, lan Tren

Optimisasi mesin telusuran minangka proses sing nyebabake visibilitas online situs web utawa kaca web ing asil mesin telusuran web sing ora dibayar, diarani asil alami, organik, utawa asil sing dipikolehi. Ayo goleki timeline mesin telusuran. 1994 - Mesin telusuran pertama Altavista diluncurake. Ask.com miwiti peringkat peringkat miturut popularitas. 1995 - Msn.com, Yandex.ru, lan Google.com diluncurake. 2000 - Baidu, mesin telusuran China diluncurake.