Pariwara Media Sosial lan Bisnis Cilik

Facebook, LinkedIn lan Twitter kabeh nambah tawaran pariwara. Apa bisnis cilik mlebu tren iklan media sosial? Iki minangka salah sawijining topik sing ditemokake ing survey pemasaran internet taun iki.

Ramalan Pemasaran kanggo 2016

Sawise setaun, aku nggawe bola kristal lawas lan nuduhake sawetara ramalan pemasaran babagan tren sing dakkira penting kanggo bisnis cilik. Pungkasan taun kepungkur, aku mbadek kanthi bener munggah ing pariwara sosial, peran tambah konten minangka alat SEO lan kasunyatan manawa desain responsif seluler ora bakal opsional. Sampeyan bisa maca kabeh ramalan pemasaran taun 2015 lan ndeleng jarak cedhakku. Banjur waca nganti

Lembar Kerja: Pemasaran Inbound Digawe Sederhana

Cukup nalika sampeyan mikir manawa sampeyan duwe internet marketing, lumahing buzz anyar. Saiki, Pemasaran Inbound saiki lagi ngrampungake. Kabeh wong ngomong babagan iki, nanging apa, kepiye sampeyan miwiti, lan alat apa sing sampeyan butuhake? Pemasaran mlebu diwiwiti karo informasi gratis, ditawakake liwat saluran sosial, telusuran, utawa pariwara mbayar. Tujuane yaiku kanggo nggawe penasaran karo prospek lan supaya dheweke bisa dagang

Media Sosial: Jagad Kemungkinan kanggo Usaha Cilik

Sepuluh taun kepungkur, opsi pemasaran kanggo pamilik bisnis cilik cukup winates. Media tradisional kaya radio, Tv lan malah pariwara cetak pancen larang banget kanggo bisnis cilik. Banjur bareng internet. Pemasaran email, media sosial, blog lan tembung iklan menehi kesempatan kanggo pamilik usaha cilik supaya pesenane ora bisa dilalekake. Dumadakan, sampeyan bisa nggawe khayalan, perusahaan sampeyan luwih gedhe kanthi pitulung situs web sing apik lan sosial sing kuwat

Kedewasaan Media Sosial

Sewidak taun kepungkur nalika televisi muncul ing adegan kasebut, iklan TV padha karo iklan radio. Utamane kalebu pitchman sing ngadeg ing ngarep kamera, nggambarake produk, kaya biasane ing radio. Bedane mung sampeyan bisa ndeleng dheweke nyekel produk kasebut. Nalika TV wis diwasa, pariwara uga padha. Nalika para pemasar sinau kekuwatan media visual, dheweke nggawe iklan kanggo nggawe emosi, sawetara uga lucu, lan liya-liyane

Survei Media Sosial Says: Pamilik Ndhuwur

Miturut Survei Media Sosial Bisnis Kecil 2011, pamilik bisnis nganggep media sosial luwih serius tinimbang taun kepungkur. Ing survey sing dianakake wiwit tanggal 1 Mei 2011 - 1 Juli 2011, kita takon marang 243 pamilik usaha cilik (perusahaan sing kurang saka 50 karyawan) sing nggawe konten kanggo akun media sosial. Pamilik duwe tanggung jawab Saka tanggapane, nyata manawa pamilik nduweni serius babagan media sosial kaya sing dituduhake luwih saka 65%

Survei Says: Wektu sing Digunakake ing Media Sosial yaiku Wektu sing Dianggo

Pemilik bisnis cilik kanthi rutin takon apa Media Sosial kudu dibuwang wektu. Adhedhasar asil Survei Media Sosial Bisnis Kecil 2011, wangsulan saka pitakon kasebut yaiku YES! Ing survey tindak lanjut iki, bisnis cilik ditemtokake minangka perusahaan kanthi karyawan 1-50. Penting, dicathet yen survey iki ora nyoba ngukur jumlah usaha cilik nggunakake media sosial, nanging kepiye bisnis sosial sing ana

Survey Says….

Ngomong karo para pelaku bisnis cilik babagan media sosial, mula ana minat ing media nalika wiwit ngowahi kegiatan pemasaran saka media tradisional menyang media sosial. Asil awal saka survey media sosial kayane nuduhake pamilik bisnis, pria lan wanita nggunakake luwih akeh wektu ing media sosial saben dina. (Pria mbuwang luwih akeh tinimbang wanita). Iki owah-owahan dramatis mung setahun kepungkur nalika kita