Cara Nganggo Konten sing Diprodhuksi Panganggo tanpa Dituntut

Gambar sing digawe pangguna wis dadi aset sing migunani kanggo para pemasar lan merek media, nyedhiyakake sawetara konten sing paling apik lan efektif kanggo kampanye- kajaba mesthi ngasilake tuntutan jutaan dolar. Saben taun, sawetara merek sinau kanthi angel. Ing 2013, fotografer nuntut BuzzFeed kanthi rega $ 3.6 yuta sawise nemokake situs kasebut nggunakake salah sawijining foto Flickr tanpa ijin. Getty Images and Agence France-Presse (AFP) uga nuntut tuntutan $ 1.2 yuta