Statistik Panggunaan Internet 2021: Data Ora Tau Turu 8.0

Ing jagad sing saya digitalisasi, tambah akeh amarga muncule COVID-19, taun-taun iki wis ngenalake jaman anyar ing ngendi teknologi lan data duwe peran sing luwih gedhe lan penting ing saben dinane. Kanggo pemasar utawa bisnis apa wae sing ana ing kana, siji perkara sing mesthi: pengaruh konsumsi data ing lingkungan digital modern kita mesthi tambah akeh amarga kita ana ing pandemik saiki. Antarane karantina lan kunci kantor sing nyebar,

Cara Ngurangi Biaya Akuisisi Pelanggan kanggo ROI Maksimum

Nalika sampeyan lagi miwiti bisnis, iku nggodho kanggo narik kawigaten klien kanthi cara apa wae sing bisa, preduli saka biaya, wektu, utawa energi melu. Nanging, nalika sampeyan sinau lan tuwuh, sampeyan bakal ngerti manawa ngimbangi biaya sakabèhé akuisisi pelanggan karo ROI iku penting. Kanggo nindakake iku, sampeyan kudu ngerti biaya akuisisi pelanggan (CAC). Cara Ngitung Biaya Akuisisi Pelanggan Kanggo ngetung CAC, sampeyan mung kudu dibagi kabeh dodolan lan

Medeni… Rata-rata Penggemar Halloween Rencanakake Luwih Saka $ 100 Taun iki!

Kanggo pisanan, belanja saben wong kanggo Halloween bakal paling dhuwur $ 100. Ing taun iki, saben kategori belanja paling apik - permen, dekorasi, kostum, lan kertu ucapan bakal nambah kanthi signifikan, ora mung saka jumlah taun kepungkur, nanging uga kanggo nomer mbuwang 2019. Rak, 021 Dhuwit Halloween, Sales, Statistik, lan Tren Statistik Halloween Wis Munggah! Taun kepungkur, kurang saka setengah saka kita sing kepengin ngrayakake Halloween nanging ing taun iki mbuwang maneh,

Tren Pemasaran Konten B2B

Pandemi kasebut kanthi substansial ngganggu tren pemasaran konsumen amarga bisnis disesuaikan karo tumindak pamrentah sing ditindakake kanggo nyoba nyegah panyebaran COVID-19 kanthi cepet. Nalika konferensi ditutup, para pembeli B2B pindhah kanthi online kanggo konten lan sumber daya virtual kanggo mbantu wong liwat tahap lelungan pembeli B2B. Tim ing Digital Marketing Philippines wis nggabungake infographic, Tren Pemasaran Konten B2B iki ing taun 2021 sing nyebabake 7 tren dadi pusat konten B2B