Infografis Pemasaran

Analytics, pemasaran konten, pemasaran email, pemasaran mesin telusuran, pemasaran media sosial lan infografis teknologi ing Martech Zone

  • Panggunaan Generasi lan Adopsi Teknologi

    Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

    Iku cukup umum kanggo kula kanggo groin nalika aku ndeleng sawetara artikel berating Millennials utawa nggawe sawetara kritik stereotypical elek liyane. Nanging, ora ana keraguan manawa ora ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku rumangsa aman yen, rata-rata, generasi lawas ora ragu-ragu kanggo ngangkat telpon lan nelpon wong liya, nalika luwih enom…

  • Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

    ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

    Dina Valentine wis meh kita. Belanja konsumen tekan $23.9 milyar taun kepungkur, mundhak saka $21.8 milyar ing taun 2021… Sing jarene, wong isih duwe rencana mbuwang dhuwit kanggo wong sing ditresnani… dadi wektune sampeyan nyiyapake kampanye media sosial Dina Valentine. Sampeyan kudu…

  • Cara Ngurangi Wektu Muat Kaca

    Cara Ngurangi Wektu Muat Halaman Situs

    Situs web sing alon mengaruhi tingkat bouncing, tingkat konversi, lan malah peringkat mesin telusur sampeyan. Yen ngandika, Aku kaget dening nomer situs sing isih gruelingly alon. Adam nuduhake situs dina iki sing njupuk luwih saka 10 detik kanggo mbukak. Wong mlarat kasebut mikir yen dheweke ngirit sawetara dolar kanggo hosting…

  • Metrik Kampanye Pemasaran Utama

    Metrik Kunci Sampeyan Kudu Fokus Kanthi Kampanye Pemasaran Digital

    Nalika aku pisanan nliti infographic iki, aku rada mamang yen ana akeh metrik sing ilang… Ana metrik liyane sing diamati sakabèhé, kayata jumlah tembung kunci peringkat lan peringkat rata-rata, saham sosial, lan panggabungan swara ...

  • Carane Jeneng Bisnis Panjenengan

    Carane Ati-ati Pilih Jeneng Kanggo Bisnis Panjenengan

    Kita wis nulungi proses menehi jeneng sawetara bisnis lan produk sajrone pirang-pirang taun kanggo para klien lan ora gampang kaya sing dikira. Saka kothak, ana sawetara strategi sing bisa digunakake kanggo nggawe jeneng kanggo bisnis sampeyan, kalebu: Gunakake jeneng sampeyan dhewe - Iki bisa dadi prasaja lan…

  • Apa SMS Marketing? Istilah, Definisi, Statistik, lan Masa Depan

    Apa SMS Marketing? Istilah, Definisi, Statistik… Lan Masa Depan

    Apa sampeyan ngerti yen pesen teks pisanan sing dikirim yaiku Merry Christmas? Sing bener… rong puluh taun kepungkur, Neil Papworth ngirim pesen menyang Richard Jarvis ing Vodafone. Pesen teks wiwitane diwatesi dadi 160 karakter amarga dawane maksimal pesen sing bisa dikirim liwat jaringan nggunakake Global System for Mobile Communications (GSM)…

  • Tip lan Piranti SEO Copywriting

    Apa Tip Copywriting SEO Top kanggo 2023?

    Inti saka karya marketing karo klien yaiku ngembangake perpustakaan konten kanggo ngarahake pimpinan sing luwih mumpuni lan mbantu dheweke ngowahi luwih cepet. Panelusuran organik minangka saluran utama kanggo lalu lintas iki amarga panelusuran nyedhiyakake luwih akeh maksud kanggo tuku tinimbang saben saluran akuisisi liyane. Cukup… yen aku yakin aku bakal tuku nanging pengin riset…

  • Infografis Unsur Konten Viral

    Apa Unsur Umum Konten Viral?

    Secara pribadi, aku percaya yen istilah virus rada digunakake, utamane minangka strategi. Aku yakin manawa ana strategi kanggo nggawe konten sing bisa dienggo bareng. Ana akeh faktor sing bisa nyumbang kanggo kedadeyan virus ing internet. Sawetara sing paling penting kalebu: Konten - Kanggo konten dadi virus, asring kudu menarik,…

  • Cara Ngembangake Proposisi Nilai Unik

    Carane Ngembangaken Proposition Nilai Unik milutaken

    Salah sawijining perang sing terus-terusan aku berjuang karo perusahaan yaiku mandheg mikir babagan apa sing ditindakake lan wiwit mikir kenapa wong nggunakake produk utawa layanan. Aku bakal menehi conto cepet… saben dina, sampeyan bakal nemokake aku ngrekam lan nyunting podcast, nulis kode integrasi, ngetrapake solusi pihak katelu, lan nglatih klienku. Bla, bla, bla ... ora kok ...