Cara Miwiti Podcast Kanggo Bisnis Sampeyan (Kanthi Pelajaran sing Sinau Saka Aku!)

Wacan: 3 menit Nalika miwiti podcast taun kepungkur, aku duwe telung target sing beda: Otoritas - kanthi wawancara karo para pimpinan industri, aku kepengin ngerti jenenge. Pancen bisa digunakake lan nyebabake sawetara kesempatan sing luar biasa - kayata ngewangi podcast Dell Luminaries kanggo co-host sing ngasilake 1% top podcast sing paling dirungokake nalika mbukak. Prospek - Aku ora isin babagan iki… ana perusahaan sing pengin dikerjakake amarga aku weruh

Tren Tuku Eceran lan Pelanggan kanggo 2021

Wacan: 3 menit Yen ana salah sawijining industri sing kita waca sacara dramatis taun kepungkur iki ritel. Bisnis tanpa visi utawa sumber daya sing bisa digunakake kanthi digital dadi rusak amarga rusak lan pandemi. Miturut laporan, penutupan toko ritel paling dhuwur 11,000 ing taun 2020 kanthi mung 3,368 toko anyar sing dibukak. Dhiskusi Bisnis & Politik sing durung mesthi ngowahi permintaan barang rangkep (CPG) konsumen. Konsumen banjur online sing duwe

Optimisasi Tingkat Konversi: Pandhuan 9-Langkah Kanggo Nambah Tingkat Konversi

Wacan: 2 menit Minangka pemasar, kita asring nglampahi wektu kanggo nggawe kampanye anyar, nanging ora mesthi nggawe proyek sing apik nalika ndeleng kaca kanggo nyoba ngoptimalake kampanye lan proses saiki kanthi online. Sawetara iki bisa uga mungel banget… wiwit ngendi sampeyan? Apa ana metodologi kanggo ngoptimalake tingkat konversi (CRO)? Ya iya… ana. Tim ing Experts Rate Konversi duwe Metodologi CRE dhewe sing diwenehake ing infographic iki

Kepiye Pemasaran Digital Panganan Corong Penjualan Sampeyan

Wacan: 4 menit Nalika bisnis nganalisa corong penjualan, sing nyoba ditindakake yaiku luwih ngerti saben tahapan ing panuku kanggo ngenali strategi apa sing bisa ditindakake rong prekara: Ukuran - Yen pemasaran bisa narik luwih akeh prospek mula bisa dipercaya manawa ana kesempatan kanggo tuwuh usahane bakal nambah amarga tarif konversi tetep stabil. Kanthi tembung liyane ... yen aku narik 1,000 prospek luwih akeh kanthi pariwara lan aku duwe konversi 5%

Tren Pemasaran Video kanggo taun 2021

Wacan: 2 menit Video minangka salah sawijining bidang sing aku nyoba tenan taun iki. Bubar aku nggawe podcast karo Owen saka The Video Marketing School lan dheweke motivasi supaya luwih akeh usaha. Aku bubar ngresiki saluran YouTube - kanggo aku uga kanggo Martech Zone (monggo langganan!) lan aku bakal terus ngupayakake ngrekam video sing apik uga nggawe video wektu nyata liyane. Aku dibangun