Telung Kunci kanggo Ngatasi Masalah Teknologi Massive Pemasaran

Kerep banget, teknologi dadi wujud sukses. Aku uga salah. Tech gampang dituku lan mulane, rasane kaya upgrade cepet! Dasawarsa pisanan taun 2000-an yaiku babagan mlebu, mula kita balapan menyang otomatisasi pemasaran kanthi mbukak tangan, kanthi pesenan tuku lan pandhuan definitif - kita lagi mlaku lan mbukak platform sing anyar. Kita nutupi blinders nalika nerangake