Cara Mblokir Mesin Telusuran saka Indexing WordPress

WordPress - Cara Mblokir Mesin Telusuran

Kayane saben klien detik sing ana duwe situs utawa blog WordPress. Kita nggawe akeh pangembangan lan desain khusus ing WordPress - kabeh wiwit nggawe plugin kanggo perusahaan nganti nggawe aplikasi alur kerja video nggunakake layanan cloud Amazon. WordPress ora mesthi solusi sing bener, nanging cukup fleksibel lan kita pancen trampil.

Kaping pirang-pirang, kita nggawe situs supaya para pelanggan bisa pratinjau lan ngritik karya sadurunge digawe langsung. Kadhangkala, kita malah ngimpor konten klien saiki supaya bisa nggarap situs nyata kanthi konten langsung. Kita ora pengin Google bingung babagan situs kasebut nyata situs, dadi kita nyuda mesin telusuran saka ngindeks situs nggunakake teknik standar.

Cara Mblokir Mesin Telusuran Ing WordPress

Tetep wonten ing pikiran sing pemblokiran bisa uga kuwat banget istilah. Ana cara kanggo mblokir crawler mesin telusuran supaya ora ngakses situs sampeyan… nanging sing ditindakake ing kene mung njaluk supaya ora ngindeks situs kasebut ing asil telusuran.

Kanggo nindakake iki ing WordPress cukup gampang. Ing Setelan> Wacan menu, sampeyan mung bisa mriksa kothak:

wordpress nyingkirake indeks mesin telusuran 1

Cara Mblokir Mesin Telusuran Nggunakake Robot.txt

Kajaba iku, yen sampeyan duwe akses menyang direktori web root sing ana ing situs sampeyan, sampeyan uga bisa ngowahi robot sampeyan.txt ngajukake kanggo:

Agen pangguna: * Ngidini: /

Modifikasi robots.txt sejatine bisa digunakake kanggo situs web apa wae. Yen maneh nggunakake WordPress, Plugin SEO SEO Pangkat mbisakake kemampuan nganyari file Robots.txt langsung liwat antarmuka… sing luwih gampang tinimbang nyoba FTP menyang situs sampeyan lan nyunting file kasebut dhewe.

Yen sampeyan nggawe aplikasi sing durung rampung, ngatur piranti lunak ing domain utawa subdomain liyane, utawa nggawe situs duplikat amarga ana sebab - luwih becik mblokir mesin telusuran saka ngindeks situs sampeyan lan nggawa pangguna mesin telusuran menyang lokasi sing salah!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.