Strategi Militer "Seni Perang" minangka Cara Sabanjure kanggo Ngrebut Pasar

Persaingan ritel saiki galak. Kanthi pemain gedhe kaya Amazon sing dominasi e-commerce, akeh perusahaan sing ngupayakake nguatake jabatane ing pasar. Pemasar utama ing perusahaan e-commerce paling dhuwur ing donya ora lenggah ing sisih njaba mung ngarep-arep produke bisa entuk daya tarik. Dheweke nggunakake strategi lan taktik militer Seni Perang kanggo nyengkuyung produke sadurunge mungsuh. Ayo dirembug babagan carane strategi iki digunakake kanggo ngrebut pasar ... Nalika merek dominan cenderung