Apa Strategi Top kanggo Platform SaaS sing Bakal Tumbuh

Apa fokus nomer siji sampeyan minangka perusahaan SaaS? Wutah, mesthi. Sukses Skyrocketing bisa diarepake saka sampeyan. Penting banget kanggo kaslametan jangka panjang sampeyan: Sanajan perusahaan perangkat lunak mundhak 60% saben taun, kemungkinan dadi raksasa pirang-pirang dolar ora luwih saka 50/50. McKinsey & Company, Grow Fast or Die Slow Month over month tuwuhing penting kanggo nutupi kerugian saka perusahaan SaaS churn sing umume dialami. Kanggo ngalahake pangarepan lan

6 Cara Sinyal Sosial Ngapikake Peringkat

Sinyal sosial nggambarake interaksi, kayata retweet, like, lan vote, pangguna media sosial karo merek sampeyan, sing nuduhake popularitas lan kualitase kanggo mesin telusuran. Google, Bing, Yahoo, lan mesin telusuran liyane nggunakake algoritma tartamtu kanggo nemtokake peringkat asil telusuran. Pengaruh sinyal sosial sing nyata marang asil algoritma yaiku dugaan sapa wae, amarga algoritma mesin telusuran dilindhungi liwat perjanjian non-pambocoran. Nanging, media sosial mesthi ana