Pembeli Perhatian: Eceran Entuk Ulasan Liyane saka Restoran ing Yelp

Sampeyan ngrungokake TripAdvisor, sampeyan mikir hotel. Sampeyan ngrungokake Healthgrades, sampeyan mikir dokter. Sampeyan ngrungokake Yelp, lan kemungkinan gedhe yen sampeyan mikir restoran. Mula, kaget banget kanggo para pamilik bisnis lan pemasar lokal nalika maca statistik Yelp dhewe, sing ujar manawa, saka 115 yuta ulasan konsumen sing ditinggalake Yelp wiwit diluncurake, 22% ana gandhengane karo blanja vs 18% sing ana gandhengane karo restoran. Reputasi ritel, dadi bagean utama saka

4 Kesalahan Bisnis Nggawe SEO Lokal Sing Ngganggu

Pangowahan gedhe ditindakake ing telusuran lokal, kalebu Google nyelehake 3 iklan ing ndhuwur sing nyurung paket lokal lan ngumumake yen paket lokal bisa uga kalebu entri sing dibayar. Kajaba iku, tampilan seluler sing sempit, akeh aplikasi, lan telusuran swara kabeh nyumbang kanggo nambah persaingan visibilitas, nuduhake mangsa telusuran lokal sing kombinasi karo macem-macem lan kecemerlangan pemasaran bakal dadi kebutuhan sing ora ana gandhengane. Nanging, akeh bisnis sing bakal