Cara Ngamanake WordPress Kanthi 10 Langkah Gampang

Apa sampeyan ngerti luwih saka 90,000 hacks dicoba saben menit ing situs WordPress global? Yen sampeyan duwe situs web nganggo WordPress, stat kasebut bakal kuwatir. Ora dadi masalah manawa sampeyan nglakokake bisnis skala cilik. Peretas ora mbedakake adhedhasar ukuran utawa pentinge situs web kasebut. Dheweke mung nggoleki kerentanan apa wae sing bisa dimanfaatake kanggo mupangate. Sampeyan bisa uga kepengin ngerti - kenapa peretas ngarahake situs WordPress ing