5 Kesalahan Iklan Facebook Rookie Kanggo Nyingkiri.

Iklan Facebook pancen gampang digunakake - gampang banget, sajrone sawetara menit sampeyan bisa nyiyapake akun bisnis lan miwiti mbukak pariwara sing duweni potensi bisa tekan rong milyar wong. Sanajan gampang disiyapake, mbukak iklan Facebook sing duwe bathi kanthi ROI sing bisa diukur iku gampang banget. Kesalahan siji ing pilihan sing dipilih, nargetake penonton, utawa salinan iklan bisa nggawe kampanye gagal. Ing artikel iki,