Skenario Pemasaran Saka Neraka - Ton Utama, Nanging Ora Adol

Sanajan duwe sumber timbal sing stabil wis dadi perkara sing apik kanggo bisnis, bisnis ora bakal nggawa panganan. Sampeyan bakal luwih seneng yen ngasilake dodolan padha karo laporan Google Analytics sing nyengsemake. Ing kasus iki, paling ora bagean kasebut kudu diowahi dadi sales lan klien. Kepiye yen sampeyan entuk akeh timbal, nanging ora bisa adol? Apa sing ora sampeyan lakoni kanthi bener, lan apa sing bisa sampeyan lakoni