Cara Nganggo Pangguna Seneng Nalika Ngrilis Pembaruan Utama kanggo Aplikasi Sampeyan

Ana ketegangan gawan ing pangembangan produk ing antarane perbaikan lan stabilitas. Siji tangan, pangguna ngarep-arep fitur, fungsionalitas anyar lan bisa uga katon anyar; Nanging, pangowahan bisa mundur nalika antarmuka sing akrab tiba-tiba ilang. Ketegangan iki paling gedhe nalika produk diganti kanthi dramatis - nganti bisa uga diarani produk anyar. Ing CaseFleet, kita sinau sawetara pelajaran kasebut kanthi cara sing angel, sanajan