Ndhaptar AI Nggawe Profil Tuku sing Sampurna lan Ngirim Pengalaman Pribadi

Bisnis terus golek cara kanggo nambah efisiensi lan efektifitas operasine. Lan iki mung bakal dadi fokus sing luwih penting nalika terus navigasi ing iklim komersial sing COVID sing rumit lan ora stabil. Untunge, e-commerce berkembang. Ora kaya ritel fisik, sing wis kena pengaruh banget saka watesan pandemi, penjualan online wis entek. Sajrone musim perayaan 2020, sing biasane dadi periode blanja paling sibuk saben taun, penjualan online Inggris wis rampung