Kepiye Rating Produk Shopper Mengaruhi Pedagang AdWords

Google ngluncurake fitur AdWords ing pungkasan wulan Juli kanggo mbantu para pembeli njupuk keputusan tuku sing luwih lengkap. Iklan Listing Produk (PLA) ing Google.com lan Google Shopping saiki bakal duwe rating produk utawa Google. Pikirake Amazon lan pancen persis sing bakal sampeyan tingali nalika nggoleki produk lan layanan ing Google. Rating produk bakal nggunakake sistem rating bintang 5 kanthi jumlah tinjauan. Ayo dadi ngomong yen sampeyan ing pasar nggawe kopi anyar. Nalika