Alat Paling apik kanggo Pemasaran Email Woocommerce

Woocommerce minangka plugin sing paling populer lan bisa dibantah minangka salah sawijining plugin eCommerce paling apik kanggo WordPress. Iki minangka plugin gratis sing gampang lan gampang kanggo nyiyapake lan digunakake. Mesthi wae cara paling apik kanggo nggawe situs web WordPress dadi toko e-commerce sing fungsional! Nanging, kanggo entuk lan njaga pelanggan, sampeyan mbutuhake luwih saka toko eCommerce sing kuat. Sampeyan mbutuhake strategi pemasaran email sing kuwat kanggo njaga klien lan ngowahi