Apa Distribusi Konten?

Konten sing ora bisa dideleng yaiku konten sing ora nyedhiyakake investasi maneh, lan, minangka pemasar, sampeyan bisa uga wis ngelingi yen angel banget supaya konten sampeyan bisa ditemokake malah karo sawetara pamirsa sing wis ngupayakake sampeyan kanthi tenanan. sajrone sawetara taun kepungkur. Sayange, mbesuk bisa uga padha: Facebook bubar ngumumake yen tujuane yaiku supaya tekan organik merek