9 Alat Pemasaran Kanggo Mbantu Sampeyan Nggawe Konten Blog sing Luwih Apik

Apa gunane pemasaran konten? Apa mung babagan nggawe konten gedhe lan promosi ing macem-macem saluran kanggo narik kawigaten para pamirsa? Ya iku bagean paling gedhe. Nanging pemasaran konten luwih saka iku. Yen sampeyan mbatesi pendekatan kanggo dhasar kasebut, sampeyan bakal mriksa analytics lan sampeyan bakal ngerti manawa konten durung narik lalu lintas sing signifikan. ClearVoice survey karo 1,000 pemasar kanggo nemokake tantangan konten sing paling gedhe. Ing