Napa Langsung Saka Merek Pelanggan Miwiti Nggawe Toko Bata lan Mortar

Cara paling apik kanggo merek nawakake penawaran sing apik kanggo konsumen yaiku ngilangi perantara. Kurang akeh sing go-betweens, sing sithik biaya tuku kanggo konsumen. Ora ana solusi sing luwih apik kanggo nindakake iki tinimbang nyambungake karo para pembeli liwat internet. Kanthi 2.53 milyar pangguna smartphone lan mayuta-yuta komputer pribadi, lan 12-24 yuta toko eCommerce, para pembeli ora maneh gumantung karo toko ritel fisik kanggo blanja. Nyatane, digital