Segmenting Pelanggan minangka Kunci Kanggo Wutah Bisnis ing 2016

Ing 2016, segmen cerdas bakal dadi peran utama ing rencana pemasar. Dheweke kudu ngerti ing antarane pamirsa pelanggan lan prospek sing paling akeh sing duwe pengaruh lan pengaruh. Bersenjata karo informasi iki, dheweke bisa ngirim pesen sing ditarget lan relevan menyang grup iki sing bakal ningkatake penjualan, retensi, lan kesetiaan umume. Salah sawijining alat teknologi sing saiki kasedhiya kanggo segmen wawasan yaiku fitur Segmen Pamirsa saka SumAll, panyedhiya analisis data sing gegandhengan.