Marketing Cloud: Cara Nggawe Otomasi ing Automation Studio kanggo Ngimpor Kontak SMS menyang MobileConnect

Perusahaan kita bubar ngleksanakake Salesforce Marketing Cloud kanggo klien sing duwe kira-kira rolas integrasi sing duwe transformasi rumit lan aturan komunikasi. Ing oyod ana basis Shopify Plus kanthi Langganan Isi Ulang, solusi sing populer lan fleksibel kanggo penawaran e-commerce adhedhasar langganan. Perusahaan kasebut duwe implementasi olahpesen seluler sing inovatif ing ngendi pelanggan bisa nyetel langganan liwat pesen teks (SMS) lan kudu migrasi kontak seluler menyang MobileConnect. Dokumentasi kanggo