Mungkasi Ngomong Lan Ngrungokake

Media sosial sosial. Kita kabeh wis krungu kaping pirang-pirang yuta. Alesan kita kabeh wis krungu kaping pirang-pirang yuta iki amarga iku siji-sijine aturan tetep sing bisa dibuktekake babagan media sosial sapa wae. Masalah paling gedhe sing aku weruh kanthi rutin yaiku yen wong ngobrol karo pandhereke tinimbang ngobrol karo dheweke. Bubar, kita nemokake keluhan pelanggan ing Twitter babagan salah sawijining klien.

Media Sosial Minangka PR Anyar

Bubar mangan awan karo kanca profesional hubungane liyane, lan biasane obrolan dadi taktik lan teknik sing digunakake ing industri kita. Minangka siji-sijine klompok sing nggunakake media sosial minangka siji-sijine komunikasi kanggo klien, bagean obrolan saya bakal dadi sing paling cendhak ing grup kasebut. Pranyata ora kaya ngono, mula aku mikir: Media sosial wis ora ana maneh

Narik Pesen, Aja Tuku

Ora gampang gawe basis pengikut sing gedhe ing Twitter. Cara paling gampang yaiku ngapusi lan mbuwang dhuwit kanggo tuku ewu pandherek saka salah sawijining "bisnis" online sing nawakake layanan kasebut. Apa sing bisa dipikolehi saka tuku pandherekipun? Dadi, apa yen sampeyan duwe 15,000 pengikut sing ora minat karo bisnis lan pesen sing sampeyan komunikasi? Tuku pandhereke pancen ora bisa ditindakake, amarga kudu ngetutake

Aturan sing Paling Penting ing PR Media Sosial

Pengin ngerti bagean paling apik kanggo nggunakake media sosial minangka kampanye promosi hubungan sampeyan? Ora ana aturan. Wong PR terus ngelingake aturan. Kita kudu ngetutake AP Stylebook, rilis warta kudu ditulis kanthi cara tartamtu lan dieksekusi ing wektu tartamtu. Media sosial minangka kesempatan kanggo perusahaan sampeyan ngeculake cetakan lan nggawe konten unik sing pancen penting kanggo masarakat. Tembung utama