Pandhuan Marketer kanggo Dadi Proyek Flow ™ Trust

Rong taun kepungkur nggawa akeh pangowahan pemasaran. Kita wis ndeleng gerakan utama menyang seluler, drive anyar kanggo konten sing dinamis lan perkawinan antarane sosial lan perdagangan. Nanging salah sawijining evolusi sing paling gempa yaiku ing ruang SEO. Ing 2013, John Mueller ngumumake manawa Google ora bakal nganyari maneh PageRank (Toolbar PageRank), sistem kanggo peringkat kaca Web adhedhasar regane. Lan durung. Nanging, kita duwe sheriff anyar

Mungkasi Nggawe Software Crappy - Piranti Lunak Integrasi Isih Menang

Iki minangka CIO internal lan tim teknologi internal sampeyan ora pengin sampeyan ngerti, implementasine piranti lunak 18 wulan sing regane $ 500K - $ 1MM bisa ditindakake kanthi luwih murah… lan kudune. Dheweke nggawe keamanan kerja amarga umume pimpinan lan pemasar level C ora ngerti kepiye cara teknologi lan cara kerja. Minangka pemasar, kita kabeh pengin piranti lunak sing padha karo unicorn. Sing nggawe generasi, nggawe konten, nulis biji timah,

Masalah karo "Ora Ana Komentar"

Ora Ana Komentar minangka kemul protèktif sing digunakake perusahaan lan individu minangka tameng nalika ana warta ora becik utawa pengawasan umum. Ing jagad lawas sing media njupuk rilis pers minangka Injil lan perusahaan bisa ngontrol pesen Ora Ana Komentar sing bisa tuku perusahaan kasebut sawetara wektu. Dina iki, Ora Ana Komentar ora bisa digunakake. Takon Tiger Woods. Piranti media sosial online ngidini kabeh wong menehi komentar. Iku tegese yen sampeyan utawa bisnis

Sampeyan Ora Seksi, Saiki Apa?

Nate ana wong ngandhani yen kita, utawa luwih becik aplikasi bangunan formulir, ora "seksi". Ing sawetara babagan aku kira wong kasebut bener. Formulir, dhewe ora seksi, nanging kanggo wong sing nggunakake lan gumantung kanggo nglumpukake data, yen ora seksi, pancen penting. Dadi kepiye sampeyan, pemilik bisnis, pemasar, lsp, sing duwe produk utawa layanan sing ora "seksi" nggawe "seksi"? Ing kene

Barang Olahraga Dick sing Ndhukung Media Sosial nganggo Email

Minggu kepungkur aku nemokake conto apik babagan cara sing ora ngganggu kanggo nggunakake marketing email minangka cara kanggo ngarahake lalu lintas menyang media sosial. Email kasebut diwenehake saka Dick's Sporting Goods. Iki minangka email sing dirancang kanthi apik lan gampang banget lan gampang tumindak: Tindakake Twitter lan nampa kode diskon eksklusif: Napa becik, Dick nggunakake pakaryan tradisional, pemasaran email, kanggo nuntun lalu lintas menyang

Merek Sampeyan Mesthi Nduwe Media Sosial

Saben-saben aku nemokake kiriman sing ngomong babagan kepiye wong ora pengin "melu" merek ing media sosial lan merek sampeyan ora kudu ana, mesthine wong liya, lsp. Sing paling anyar yaiku kiriman saka Mike Seidle, blogger lokal lan bisnis. Aku pengin menehi pambuka manawa aku ora ngerti Mike lan aku ora nentang apa-apa. Aku ngetutake dheweke ing Twitter lan aku umume duwe sawetara

Pakaryan Apa Kebutuhan Pelanggan Kanggo Produk utawa Layanan Sampeyan?

Aku nekani acara hebat wingi sing diarani KTT Inovasi, sing digawe TechPoint sing berbasis ing Indy. Clayton Christensen, juru bicara, profesor, lan penulis Universitas Harvard nyritakake babagan Inovasi Disruptive lan nindakake tugas sing luar biasa. Salah sawijining poin sing diwenehake ing bagean pungkasan presentasi yaiku nemokake proyek sing kudu ditindakake produk utawa layanan sampeyan. Dheweke menehi conto milkshake lan kepiye, liwat

3 Alesan Nyewa Firma PR

Ing peranku ingFormstack, sawijining pembangun formulir online, salah sawijining tugasku yaiku nggenepi hubungan masarakat (PR) lan khusus liputan media, sing nyebabake ekspos lan nyurung penjualan. Duwe pengalaman ing agensi lan klien, aku ngerti apa sing bisa ditindakake perusahaan Hubungan Umum kanggo organisasi. Mangkene telung alasan, saka pengalamanku, kenapa bisnis, lan utamane bisnis cilik, kudu nyewa agensi PR njaba. Sampeyan Ora duwe Wektu Kanggo