Pandhuan Marketer kanggo Dadi Proyek Flow ™ Trust

Wacan: 3 menit Rong taun kepungkur nggawa akeh pangowahan pemasaran. Kita wis ndeleng gerakan utama menyang seluler, drive anyar kanggo konten sing dinamis lan perkawinan antarane sosial lan perdagangan. Nanging salah sawijining evolusi sing paling gempa yaiku ing ruang SEO. Ing 2013, John Mueller ngumumake manawa Google ora bakal nganyari maneh PageRank (Toolbar PageRank), sistem kanggo peringkat kaca Web adhedhasar regane. Lan durung. Nanging, kita duwe sheriff anyar

Mungkasi Nggawe Software Crappy - Piranti Lunak Integrasi Isih Menang

Wacan: 3 menit Iki minangka CIO internal lan tim teknologi internal sampeyan ora pengin sampeyan ngerti, implementasine piranti lunak 18 wulan sing regane $ 500K - $ 1MM bisa ditindakake kanthi luwih murah… lan kudune. Dheweke nggawe keamanan kerja amarga umume pimpinan lan pemasar level C ora ngerti kepiye cara teknologi lan cara kerja. Minangka pemasar, kita kabeh pengin piranti lunak sing padha karo unicorn. Sing nggawe generasi, nggawe konten, nulis biji timah,

Masalah karo "Ora Ana Komentar"

Wacan: <1 menit Ora Ana Komentar minangka kemul protèktif sing digunakake perusahaan lan individu minangka tameng nalika ana warta ora becik utawa pengawasan umum. Ing jagad lawas sing media njupuk rilis pers minangka Injil lan perusahaan bisa ngontrol pesen Ora Ana Komentar sing bisa tuku perusahaan kasebut sawetara wektu. Dina iki, Ora Ana Komentar ora bisa digunakake. Takon Tiger Woods. Piranti media sosial online ngidini kabeh wong menehi komentar. Iku tegese yen sampeyan utawa bisnis

Sampeyan Ora Seksi, Saiki Apa?

Wacan: 2 menit Nate ana wong ngandhani yen kita, utawa luwih becik aplikasi bangunan formulir, ora "seksi". Ing sawetara babagan aku kira wong kasebut bener. Formulir, dhewe ora seksi, nanging kanggo wong sing nggunakake lan gumantung kanggo nglumpukake data, yen ora seksi, pancen penting. Dadi kepiye sampeyan, pemilik bisnis, pemasar, lsp, sing duwe produk utawa layanan sing ora "seksi" nggawe "seksi"? Ing kene

Barang Olahraga Dick sing Ndhukung Media Sosial nganggo Email

Wacan: 2 menit Minggu kepungkur aku nemokake conto apik babagan cara sing ora ngganggu kanggo nggunakake marketing email minangka cara kanggo ngarahake lalu lintas menyang media sosial. Email kasebut diwenehake saka Dick's Sporting Goods. Iki minangka email sing dirancang kanthi apik lan gampang banget lan gampang tumindak: Tindakake Twitter lan nampa kode diskon eksklusif: Napa becik, Dick nggunakake pakaryan tradisional, pemasaran email, kanggo nuntun lalu lintas menyang