Azuqua: Ngilangke Silos Sampeyan lan Sambungake Aplikasi Cloud lan SaaS

Kate Legett, VP lan analis utama ing Forrester ing postingan blog September 2015 nulis ing postingane, CRM is Fragmenting. Topik Kontroversial: Jaga pengalaman pelanggan dadi pusat lan perusahaan sampeyan. Priksa manawa sampeyan ndhukung pelanggan liwat pungkasan kanggo mungkasi lelungan kanthi gampang, efektif, nyenengake, sanajan lelungan pelanggan nglewati platform teknologi. Fragmen CRM nggawe rasa nyeri sing bisa dialami pelanggan. Laporan Awan 2015