Pitung Masalah sing Ngganggu Perdagangan Sosial

Dagang sosial wis dadi tembung kunci, nanging akeh panuku lan akeh penjual sing "terus sosial" nalika tuku lan adol. Nopo iki Amarga akeh sebab sing padha mbutuhake pirang-pirang taun e-commerce kanthi serius saingan karo ritel bata lan mortir. Dagang sosial minangka ekosistem lan konsep sing durung diwasa, lan bakal mbutuhake wektu kanggo nantang alam semesta transaksine kanthi oli sing saiki wis dadi e-commerce. Masalahe yaiku