3 Cara Pemasaran Organik Bisa Mbantu Sampeyan Ngoptimalake Anggaran Ing 2022

Anggaran pemasaran ambruk nganti rekor paling sithik 6% saka revenue perusahaan ing 2021, mudhun saka 11% ing 2020. Gartner, The Annual CMO Spend Survey 2021 Kanthi pangarep-arep sing paling dhuwur, saiki iki wektune para pemasar kanggo ngoptimalake belanja lan nggedhekake. dolar. Minangka perusahaan nyedhiakke sumber daya sing luwih sithik kanggo marketing-nanging isih nuntut pengembalian ROI sing dhuwur-ora kaget yen belanja pemasaran organik mundhak dibandhingake karo belanja iklan.