Cara Ngukur Pemasaran sing kudu ditindakake supaya sukses kanthi online

Abad 21 wis muncul teknologi sing akeh supaya kita sukses bisa bisnis ing pasar kanthi luwih terintegrasi lan pengaruh yen dibandhingake karo jaman biyen. Saka blog, toko e-commerce, pasar online nganti saluran media sosial, web kasebut dadi arena informasi umum supaya bisa digoleki lan dikonsumsi pelanggan. Kanggo pisanan, Internet nggawe peluang anyar kanggo bisnis amarga alat digital wis mbantu streamline lan otomatis