Apa Tegese Pembaruan Iklan Rotasi Anyar Google kanggo Kampanye AdWords?  

Google identik karo pangowahan. Dadi bisa uga ora nggumunake yen tanggal 29 Agustus, perusahaan kasebut nggawe pangowahan liyane kanggo setelan iklan online, khusus karo rotasi iklan. Pitakonane nyata - apa tegese pangowahan anyar iki kanggo sampeyan, anggaran iklan lan kinerja iklan sampeyan? Google dudu wong sing menehi katrangan lengkap nalika nggawe pangowahan, saengga akeh perusahaan krasa peteng kaya kepiye