Apa sing diarani Digital Marketing

apa marketing digital

Kita wis duwe infografis sing padha ing proses pemasaran inbound, ing ekosistem pemasaran inbound, ing munggah saka marketing inbound lan malah infographic ing tuwuhing eksplorasi pemasaran mlebu.

Nalika pemasaran inbound fokus utamane ing akuisisi lead liwat upaya pemasaran digital, iki minangka infographic saka Pixaal, Apa Marketing Digital?

Iki minangka infographic sing cukup apik, nanging pemasaran digital duwe sawetara elemen liyane - pemasaran video, kanggo desain Call-To-Action, pangembangan landing page, jangkauan hubungan umum, otomasi pemasaran, lan strategi konten liyane kayata whitepaper, ebook, studi kasus lan (ironis) infografis. Media digital nyakup strategi merek sampeyan, strategi pemasaran inbound, strategi hubungan masarakat lan strategi video.

what-is-digital-marketing-infographic

Ashdown Group nggawe infographic kanggo nyoba ngenali kabeh macem-macem kegiatan sing ditemtokake minangka Digital Marketing.

Definisi Pemasaran Digital akeh wong asring fokus ing Search Engine Optimization (SEO) lan Pay Per Click Advertising (PPC). Nalika iki bener, definisi ing kasunyatan dadi luwih akeh ing pirang-pirang kegiatan pemasaran kaya sing digambarake ing Wikipedia ing kene.

Apa sing diarani Digital Marketing - Infographic

6 Komentar

  1. 1

    Infographic gedhe. Aku mikir pitakonan sing luwih apik bisa uga "apa dudu pemasaran digital" amarga pemasaran digital kalebu akeh prekara sing beda. Mesthi dadi lapangan sing apik kanggo jaman saiki!

  2. 3
  3. 5
  4. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.