Koordinasi Pemasaran Global kanggo Siji Merek ing 23 Negara

Minangka merek global, sampeyan ora duwe siji pamirsa global. Pamirsa kalebu sawetara pamirsa regional lan lokal. Lan ing saben pamirsa kasebut ana crita tartamtu sing bisa dijupuk lan diceritakake. Crita kasebut ora mung katon ajaib. Kudu ana inisiatif kanggo nemokake, nyekel, banjur nuduhake. Perlu komunikasi lan kolaborasi. Yen kedadeyan, alat sing kuat kanggo nyambungake merek sampeyan menyang khalayak tartamtu. Dadi piye kabarmu

4 Tips Penting kanggo Ngoptimalake Aset Gambar Sampeyan

Sadurunge nemokake sawetara tips kanggo ngoptimalake aset digital, coba coba telusuran Google dhewe. Ayo golek gambar ing kategori sing paling kompetitif ing Internet - kirik cute. Kepiye Google bisa pangkat siji liyane? Kepiye algoritma bisa ngerti apa sing apik? Mangkene apa sing diandharake Peter Linsley, manajer produk ing Google, babagan telusuran gambar Google: Misi kita karo Google Image